07-01-16 Πληρωμές Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού και Σχολικών Νοσηλευτών από ΠΕΠ

Οι πληρωμές του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού και των Σχολικών Νοσηλευτών που χρηματοδοτούνται από τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά (Π.Ε.Π) του ΕΣΠΑ 2014-2020 για τις Περιφέρειες:

-          Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

-          Στερεάς Ελλάδας

-          Ιονίων Νήσων

-          Πελοποννήσου

-          Αττικής

-          Κρήτης

θα γίνουν από τις 11 – 13 Ιανουαρίου 2016 αφού πρόσφατα πιστώθηκαν με χρήματα οι τραπεζικοί λογαριασμοί των παραπάνω έργων της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων του Υπουργείου Έρευνας, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Για τις Περιφέρειες:

-          Βορείου Αιγαίου

-          Κεντρικής Μακεδονίας

-          Θεσσαλίας

-          Ηπείρου

-          Δυτικής Ελλάδας

-          Νοτίου Αιγαίου

αναμένονται σύντομα οι σχετικές πιστώσεις και μόλις πιστωθούν τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παραπάνω έργων, οι πληρωμές θα γίνουν εντός 2 εργασίμων ημερών από την Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων του Υπουργείου Έρευνας, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Α) Απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου και συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr, ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr).
Β) Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση του κοινού αποκλειστικά κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.
Γ) Κατά το ίδιο διάστημα δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη εξυπηρέτηση άνω των πέντε (5) ατόμων κάθε φορά.
Δ) Κατά το διάστημα εφαρμογής των έκτακτων μέτρων δεν συνιστάται η παρουσία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στους χώρους του Υπουργείου.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top