26-06-17 «6ός Ύλης»-Ηλεκτρονικό και Έντυπο Μαθητικό Περιοδικό του 6ου Γυμνασίου Τρικάλων- Τεύχος Ι

26 periodiko

26-06-17 «6ός Ύλης»- Ηλεκτρονικό και Έντυπο Μαθητικό Περιοδικό του 6ου Γυμνασίου Τρικάλων- Τεύχος Ι''

«6ός Ύλης» ο τίτλος του περιοδικού την έκδοση του οποίου επιμελούνται οι μαθητές και μαθήτριες του 6ου Γυμνασίου Τρικάλων, στο πλαίσιο εγκεκριμένου Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Εκτός ύλης μαθημάτων, διαγωνισμάτων και μαθητικών «υποχρεώσεων», τα άρθρα, οι συνεντεύξεις, οι διαγωνισμοί και τα παιχνίδια με τις λέξεις, εκτός ύλης τα όνειρα και οι επιθυμίες των μαθητών για έναν καλύτερο κόσμο και όμως...η ύλη των ονείρων του 6ου Γυμνασίου, η ύλη των ευαισθησιών του και των προβληματισμών του, η ύλη των δράσεών του, η ύλη των ενδιαφερόντων του...

 

Το περιοδικό σε ηλεκτρονική μορφή - Τεύχος Ι

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι από τις 7/6/2018 έως και τις 30/6/2018, ημερομηνίες διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων των μαθητών στα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ, η είσοδος του κοινού, των δικηγόρων και των επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου θα πραγματοποιείται από τις 12:00 το μεσημέρι έως και τις 14:00 μμ.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα τελευταία ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας.)                                       

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top